Explore the impossible

Ontdek een verbluffende virtual reality wereld in The Park Playground.

Ontdek Virtual Reality

Homepage-ExperienceVR-Thumbnail-Video-Plank

Beleef spannende avonturen boordevol levensechte actie in een unieke omgeving.

Spanning, gevaar, sensatie ... je beleeft buitengewone werelden bij The Park Playground.

Maak het onmogelijke waar in de virtuele wereld van jouw keuze.

Ga de uitdaging aan met familie, vrienden of collega’s. Werk samen of neem het tegen elkaar op in een levensechte virtuele realiteit.

Maak een onvergetelijke reis in een virtuele wereld die jouw verbeeldingskracht overtreft.

Verken werelden
Homepage-BasicBlock(title-discription-button-image)-image-855x1085px-mobile;

Wat mag je verwachten van een bezoek bij The Park?

Bereid je voor op een onvergetelijk avontuur! Reken in totaal ongeveer 1 uur voor je bezoek. Wanneer je aankomt in The Park, word je begroet door onze vriendelijke hosts die je voorbereiden op een spannende VR-ervaring.

Je VR-avontuur begint met een korte maar spannende inleidende ervaring die je zenuwen op de proef zal stellen en je adrenaline zal laten pompen.

Na je veiligheidsbriefing is het tijd voor de hoofdact: een meeslepende free-roam VR ervaring van jouw keuze.

Tijdens je bezoek heb je de mogelijkheid om iets te drinken aan onze bar en natuurlijk ben je welkom om langer te blijven en van onze locatie te genieten.

Wat mag je in je nieuwe virtuele wereld verwachten?

Ik had echt niet verwacht dat het zo realistisch zou zijn!

Marius Hom, Tiktokker

Google Reviews

Veelgestelde vragen

Dat hangt af van de VR experience die je kiest. Bij elke experience kan je zien hoeveel spelers gelijktijdig kunnen deelnemen. Je kan zelf op de ticket site boeken tem 24 personen. Wil je graag een aangepast voorstel met eten en drank of ben je met een grotere groep, ga naar onze groepsactiviteiten pagina voor meer informatie.

Elke VR-ervaring heeft een verschillende minimumleeftijd. Wij vragen steeds de aanwezigheid van een volwassene bij kids onder de 18 jaar. Als ouder is het niet verplicht om mee te spelen tijdens de VR experience.

  • Mask of the Pharaoh: strikte minimumleeftijd vanaf 7 jaar.

  • De Mol: minimum leeftijd vanaf 9 jaar.

  • De andere VR experiences hebben een minimumleeftijd van 12 jaar

We hebben een online boekingssysteem. Klik hier om naar de boekingspagina te gaan. De verschillende stappen zijn heel eenvoudig.

Bereid je voor op een onvergetelijk avontuur! Reken in totaal ongeveer 1 uur voor je bezoek. Wanneer je aankomt in The Park, word je begroet door onze vriendelijke hosts die je voorbereiden op een spannende VR-ervaring.

Je VR-avontuur begint met een korte maar spannende inleidende ervaring die je zenuwen op de proef zal stellen en je adrenaline zal laten pompen. Na je veiligheidsbriefing is het tijd voor de hoofdact: een meeslepende free-roam VR ervaring van jouw keuze. Tijdens je bezoek heb je de mogelijkheid om iets te drinken aan onze bar en natuurlijk ben je welkom om langer te blijven en van onze locatie te genieten.