Meivakantie promo!

1 GRATIS speler*

*Kom voor 7/05 VR spelen + reservatie min. 4 personen

Ontdek een verbluffende virtual reality wereld in The Park Playground.

Ontdek Virtual Reality

Homepage-ExperienceVR-Thumbnail-Video-Plank

Beleef spannende avonturen boordevol levensechte actie in een unieke omgeving.

Spanning, gevaar, sensatie ... je beleeft buitengewone werelden bij The Park Playground.

Maak het onmogelijke waar in de virtuele wereld van jouw keuze.

Ga de uitdaging aan met familie, vrienden of collega’s. Werk samen of neem het tegen elkaar op in een levensechte virtuele realiteit.

Maak een onvergetelijke reis in een virtuele wereld die jouw verbeeldingskracht overtreft.

Verken werelden
Homepage-BasicBlock(title-discription-button-image)-image-855x1085px-mobile;

Wat kan je verwachten van een bezoek bij The Park?

30 min. VR mini games De eerste 30 minuten van je ervaring speel je individuele VR mini games. De mini games tonen hoe immersief VR is en helpen je wennen aan de virtuele wereld.

30 min. VR experience naar keuze In het tweede deel van je ervaring speel je samen met je team op een draadloos speelveld. Ben je klaar om samen te werken, of werk jij je team net tegen?

Wat mag je in je nieuwe virtuele wereld verwachten?

Oh my god

Carolina Dijkhuizen, 42, Amsterdam

Google Reviews

Veelgestelde vragen

Dat hangt af van de VR experience die je kiest. Bij elke experience kan je zien hoeveel spelers gelijktijdig kunnen deelnemen. Je kan zelf op de ticket site boeken tem 24 personen. Wil je graag een aangepast voorstel met eten en drank of ben je met een grotere groep, ga naar onze groepsactiviteiten pagina voor meer informatie.

Bij alle VR experiences geldt er een aanbevolen minimumleeftijd. Bovendien vragen we dat kinderen jonger dan 16 jaar door een volwassene worden begeleid. Ouders en voogden kunnen zelf het best inschatten of de inhoud van een spel en de uitrusting geschikt zijn voor het kind. VR experience Mask of the Pharaoh VR heeft een minimumleeftijd van 7 jaar en De Mol is speelbaar vanaf 9 jaar.

Jazeker! Daar blinken we in uit! Kies uit een van onze vele groepsactiviteiten die het beste bij jouw past. Heb je liever een gepersonaliseerde formule? Aarzel dan niet ons te contacteren en we helpen je graag verder.

We hebben een online boekingssysteem. Klik hier om naar de boekingspagina te gaan. De verschillende stappen zijn heel eenvoudig.

De meeste VR experiences in The Park Playground duren één uur. Je speelt 30 minuten VR mini games en daarna 30 minuten de VR experience van je keuze op een draadloos speelveld. In onze vestiging in Leuven duren de VR mini games 15 minuten.

Voor grotere groepen rekenen we een duur van 90 tot 120 minuten zodat er voldoende tijd is om tussen de mini games en VR experiences te wisselen. Dankzij dit doorschuifsysteem moet je niet op jouw beurt wachten.